Kvasná technológia vína

 

 

Uvaferm Alpha

Prípravok (baktériová kultúra) na odbúranie kyseliny jablčnej v červených a bielych vínach - 2,5 g. Predpokladom kvalitného červeného vína je odbúranie kyseliny jablčnej.

Dávkovanie: 2,5 g na 500 l muštu, alebo 2,5 g na 250 l vína.

Cena: 16 €

 

 

 

Lallzyme HC

Enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok.
100g a 2g balenie.
 

 

Lallzyme Cuvée Blanc

Enzým k odbúraniu pektínov a uvoľneniu aromatických látok.
100g a 2g balenie.
 

 

Kvasinky Uvaferm 228

Vytvára destiláty s výrazným a elegantným odrodovým charakterom
500g a 10g balenie.
 

 

Kvasinky Uvaferm SLO

Vytvára destiláty s elegantným odrodovým charakterom
500g a 10g balenie.

Danstyl A kvasinky

Vytvára destiláty s elegantným odrodovým charakterom
500g a 10g balenie.

Uvaferm CM kvasinky

kvôstkovice: vytvára najkrajšie aromatické vlastnosti
500g a 10g balenie.
 

 

Uvaferm PM kvasinky

vína typu "aszu terkelica" 
 

 

Uvavital

komplexná výživa kvasiniek
1kg a 10g balenie.
 

 

Opti-white

výživa kvasiniek, chráni pred oxidáciou
10g balenie

Go-ferm

špeciálna výživa kvasiniek použitie v prípade prezretého ovocia
15g balenie