JMF (jablčno-mliečna fermentácia) a odbúranie kyselín

Home/Sortiment/Výroba vína/Výroba červeného vína/JMF (jablčno-mliečna fermentácia) a odbúranie kyselín
JMF (jablčno-mliečna fermentácia) a odbúranie kyselín 2019-01-18T10:54:02+00:00

JMF (jablčno-mliečna fermentácia)

Uvaferm Alpha

Predpokladom kvalitného červeného vína je odbúranie kyseliny jablčnej.

Ponúkame prípravok (baktériovú kultúru) na odbúranie kyseliny jablčnej v červených a bielych vínach.

Dávkovanie: 2,5 g na 500 l muštu, alebo 2,5 g na 250 l vína.

Odbúranie kyselín

Acidex

Uhličitan vápenatý (CACO3) na zníženie kyslosti vína a muštu.

Na zníženie kyslosti 100 l vína o 1g/l (promile) pridáme do vína 67 g Acidexu.

balenie: 230 g